Крещят "Бесилка" на убиеца на Ани

Крещят "Бесилка" на убиеца на Ани | StandartNews.com

Много гърци се бяха събрали пред съда, където трябваше да се гледа делото за притежаване на наркотици срещу Станислав Бакърджиев - бащата, убил зверски собствената си дъщеричка Ани. При появата на българина събралото се множество започна да вика и ругае след него, а една жена изкрещя „Бесилка!". По искане на адвоката му делото бе отложено.

По-късно Станислав трябваше да дава показания по делото за убийството на дъщеря му. Мъжът бе изкаран от сграда номер 2 на улица "Евелпидон" през входа на мазето, откъдето полицията прекарва най-опасните рецидивисти и терористи и бе съпроводен от полицията до сграда номер 9 на същата улица, където се намира следствието. Станислав бе обвинен в убийството и унищожаването на трупа на дъщеря си Ани, след като полицията обискира апартамента му и откри в улеите между фаянсовите плочки следи от кръвта на детето, а в сифоните на тоалетната - парченца от човешка тъкан. Има обаче разминаване в дните, когато е извършено престъплението според показанията на бащата и на неговия приятел Николай, чиято роля в престъплението все още не е уточнена, но със сигурност е значителна, предава grreporter.

Според изявление на репортер по гръцка телевизия едното око на Станислав е било много зачервено, както и че визията му е променена. На въпрос от студиото дали върху него е упражнено насилие, репортерът отговори уклончиво, давайки да се разбере, че има вероятност за това.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай