Кредитни консултанти пребиха длъжник за 800 лева

Кредитни консултанти пребиха длъжник за 800 лева | StandartNews.com

Бургас. Кредитни консултанти от фирма за бързи кредити "Вега 1" са пребили жестоко 57-годишен мъж от Каблешково. Инцидентът е станал в сряда сутринта.

Четиримата побойници от айтоския клон на фирмата пристигнали в дома на човека на улица "Хан Тервел". Когато ги видял да влизат в двора, той се изплашил и успял да се заключи в банята. Кредитните консултанти обаче разбили вратата с шутове, измъкнали го навън и започнали да го налагат докато не го натрошили.

Пострадалият е с три счупени ребра и наранявания по цялото тяло. Биячите са били разкрити и задържани от полицията. Оказало се, че това са Нуран, 26 години, Гюнер, 29 години, Хами, 43 години и 31-годишният Кенан, които са назначени като кредитни консултанти в айтоския клон на "Вега 1". Шеф на местния офис бил 31-годишният Кенан Юсеин.

Разследването установило, че пребитият мъж от Каблешково дори не е теглил от така наречените бързи кредити. Преди време той станал поръчител на своя позната, която изтеглила 800 лева. Тя обаче спряла да плаща вноските си и кредитните консултанти започнали да тормозят поръчителя. Той обаче нямал финансова възможност и не успял да плати нито един транш. Накрая мъжагите решили да го сплашат и да го принудят да изплати чуждия дълг, за който поръчителствал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай