Хванаха шофьор с глоби за 10 бона

Спирането било съвсем рутинно.

Хванаха шофьор с глоби за 10 бона | StandartNews.com

45- годишен водач с рекорден брой глоби на стойност 9700 лв. за нарушения на пътя пипнаха пловдивските пътни полицаи. Спирането било съвсем рутинно.

Това се случило в следобедните часове на петъчния ден, когато патрул на "Пътна полиция" спрели за проверка  л а. Шкода Супърб на Асеновградско шосе.

След справка в базата данни униформените установили, че мъжът, който е турски гражданин, но живее в Пловдив, е системен нарушител и има над 50 невръчени електронни фиша за 9 700 лв. Отделно  водачът има 4 констатирани нарушения за превишена скорост.

"Актовете за всички  извършени административни нарушения са  връчени на водача, като само за неспазването на скоростните режими, според  Закона за движение по пътищата гражданинът на РТурция ще трябва да плати  3 000 лв., а шофьорската му книжка ще бъде отнета за 12 месеца", коментира началникът на охранителна полиция комисар Виктор Празов.

От ОД на МВР Пловдив напомнят,че ще продължат със строгия контрол и  безкомпромисните си действия към нарушителите на пътя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай