Издирват убийците на търговец

Издирват убийците на търговец | StandartNews.com

Стара Загора. Полицията издирва убийците на търговец от Първомай. Тялото на 35-годишния мъж е открито в крайпътна нива в близост до пътя Първомай – Чирпан след сигнал от фирмата, която работи, съобщиха в петък от полицията. По първоначална информация при огледа на трупа са били открити две огнестрелни рани в тялото и няколко намушквания с нож. Самият лек автомобил - „Фиат Скудо", е бил зарязан на пътя, с отключени врати, а наоколо имало кални следи от мъжки ботуши. Криминалистите работят по изясняването на всички факти и обстоятелства около смъртта на търговеца, а по случая е образувано досъдебно производство.

Според запознати убитият е 35-годишен търговски представител на верига магазини Кънчо Кънчев. Основните версии за убийството били две - грабеж или лично отмъщение. Дистрибуторът носел със себе си 6 хил. лв фирмени пари, които липсвали. За последен път Кънчев е бил засечен със служебния бус в късния след обяд в сряда на излизане от Първомай. Той тръгнал за Чирпан, където трябвало да зареди магазин от местна верига. След като не се появил, от магазина позвънили на шефа му, а той се обадил в полицията, тъй като не отговарял и на мобилния си телефон.

Според местните хора от близкото до трагедията Плодовитово, доскоро Кънчо живеел в селото. След развода със съпругата си обаче се преселил в Първомай.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай