Ето простреляната жена до Алексей Петров

Това е 48-годишната Мирослава Михайлова

Ето простреляната жена до Алексей Петров | StandartNews.com

Стана окончателно ясно коя е била жената до Алексей Петров в момента на убийството му.

48-годишната Мирослава Михайлова е жената, която бе простреляна по време на покушението срещу Алексей Петров вчера. Мирослава работи в правителствена болница и има малък син. Тежко ранената е физиотерапевт, планински водач и треньор по тенис. Жената е полагала грижи за Петров, след нараняване на крака му. Тя се е движела с Алексей Петров по този маршрут всяка сряда, пише Трафикнюз.

Мирослава е била контактна, преди да бъде поставена в медикаментозна кома, като е казала, че е видяла мъж с маска, облечен в камуфлажни дрехи, висок около 1,80 м.

След инцидента на Мирослава са били извършени две операции, а нощта е преминала спокойно. В момента е интубирана и е в съзнание, но не може да говори. Директорът на болница „Пирогов” заяви, че при жената има охрана и по думите му вече няма опасност за живота й.

Днес се появи информация, че след покушението срещу Петров, Мирослава потърсила помощ от двама украинци - мъж и жена. Според показанията им те са вървели малко по-напред от тях и са чули шум в гората, съобщи БТВ.

Припомняме, че бизнесменът и бивша барета Алексей Петров беше застрелян вчера по време на разходка в гориста местност над столичния квартал "Драгалевци".

Засега се работи по три версии за убийството на бившата барета. Една от тях е участието на Петров във формирането на сегашния кабинет и вероятността той да оглави отново ДАНС.

Не е изключена и версията, че убийството е извършено от близки от неговия кръг хора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай