Драма! Защо пловдивският бизнесмен пребил жестоко жена си

Ето обясненията на Симо Касабов

Драма! Защо пловдивският бизнесмен пребил жестоко жена си | StandartNews.com

"Имахме идеално семейство над 20 години. То беше всичко за мен. Всичко вървеше нормално. И изведнъж се прибирам на 14-и и хващам жена ми да води видеоразговор с друг мъж и да правят различни работи. Това е ставало месеци назад във времето и дъщеря ми го е виждала".

С тези думи през сълзи пловдивският бизнесмен Симо Касабов се оправда пред окръжните магистрати, че е посегнал на съпругата си и в крайна сметка я пребил с тенис ракета, предаде репортер на "Марица".

Пред съда той обясни, че е сложил проследяващи устройства на половинката и на децата си, но не от ревност, а за сигурност и за да може всеки да знае къде са другите по всяко време. Той се помоли за по-лека мярка, за да излезе от ареста, да вижда децата си и да продължи с бизнеса си. 

Прокурорът по делото посочи, че са налице са доказателства, че именно Симо Касабов е посегнал на жена си, бе представен и документ, от който става ясно, че далакът на съпругата е отстранен, а това се е наложило заради жестокия побой. "Има данни и за други телесни увреждания, тъй като видно се касае за спукано тъпанче, проблеми с очите и други”, обясни прокурор Светлозар Чераджийски. Той настоя за потвърждаване на най-тежката мярка "задържане под стража". 

В крайна сметка магистратите решиха Симо Касабов да остане за постоянно в ареста. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай