Бил ли е отвлечен Сашко? Гешев с горещ коментар

Логично е да проверим и тази версия

Бил ли е отвлечен Сашко? Гешев с горещ коментар | StandartNews.com

"Щастлив съм, че приключи благополучно и той е жив и здрав". Така коментира главният прокурор Иван Гешев, който благодари на всички граждани, ангажирани с търсенето на 12-годишния Сашко от Перник.

"Конкретните наблюдаващи прокурори и следователи извършат обстойно разследване с цел изясняване на обективната истина, къде се е намирало 9 дни. Логично е да се провери и версията дали е държано някъде против волята му.  Лично като гражданин и като магистрат - възможно е и да е чудо. Аз съм вярващ човек - възможно е.

Логично е и да проверим версията дали не е държано някъде против волята му. Защото, ние сме възрастни хора. Аз лично бих се притеснил и едва ли мога да преценя дали мога да оцелея 9 дни без храна, вода и без дрехи в планинска местност по това време на годината. По всички версии работят колегите.

Конкретните наблюдаващи прокурори и следователи извършат обстойно разследване. Всичко е въпрос на доказателства", коментира Гешев пред журналисти в Петрич, където се срещна с ученици, пише Dnes.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай