Белезници за обирджии на туристи

Белезници за обирджии на туристи | StandartNews.com

111 автомобила и 480 души са проверени при полицейска спецакция в Слънчев бряг. Операцията е протекла на два етапа от 12,00 часа в петък до 6,00 часа в събота. Образувани са девет досъдебни производства, като едно от тях е за разпространение на наркотици. Две досъдебни производства са за притежание на наркотични вещества, а едно за разпространение на фалшиви десетолевки.

Грабеж над двама английски граждани е разкрит непосредствено след извършването му. Двамата крадци отнели сумата от 180 лева. Арестувани са и двама извършители на кражба на сумата от 577 лева от руски гражданин. В хода на операцията са съставени 23 акта за нарушения по наредбата на община Несебър за търговия на открито на територията на комплекса и три акта по Закона за МВР.

Съставени са и четири акта от Комисията за защита на потребителите. Служители на "Икономическа полиция" са иззели и 700 чифта слънчеви очила със запазена търговска марка, продавани без знанието на правопритежателя. Общата стойност на конфискуваните стоки е около 120 000 лева. По случая също е образувано досъдебно производство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай