Бащата на съдийката от СГС е бил удушен

Бащата на съдийката от СГС е бил удушен | StandartNews.com

Полицията търси убийците

Откритият Николай Димитров, чийто труп бе намерен в неделя в язовир „Мелницата" край Завет, е бил удушен. Това сочат данните от аутопсията, извършена от съдебен лекар в болницата в Русе.

Два месеца бяха нужни на полицията да открие трупа на изчезналия на 26 декември миналата година 76 годишен мъж, който е баща на съдията от Софийския градски съд Геновева Димитрова. За изчезването на Николай в дните около коледните празници алармира и семейството му, което обяви парична награда за всеки, който може да даде сведения за него.

Димитров бил видян за последно в дома му в Завет. Той останал по празниците сам вкъщи, да се грижи за животните от домашното стопанство, докато съпругата му заминала за София да прекара Коледата с децата и внуците им. До деня на изчезването му, близките се чували с него по телефона всеки ден.

При огледа в къщата и в стопанските постройки на изчезналия полицията откри следи от кръв. Разследването по случая продължава, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР в Разград.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай