Бандит атакува офис за парични преводи, служителка е в шок

Собственикът на офиса е бил извикан и предупреден за грабежа от служителката

Бандит атакува офис за парични преводи, служителка е в шок | StandartNews.com

Пункт за парични преводи в столичния квартал "Орландовци" е бил обран тази нощ около 1:30 ч., съобщава Нова телевизия, позовавайки се на МВР.

По все още непотвърдена информация мъжът е заплашил служителка, без да е използвано оръжие, и е взел малка сума пари.

След това избягал. Няма пострадали. Крадецът се издирва.

Собственикът на офиса на фирмата за бързи преводи, Георги Стойчев, веднага е бил повикан от служител на обекта, и уведомен за грабежа.

"Бях повикан от служител на обекта и бях уведомен, че се случва грабеж. Веднага дойдох, беше извикан СОТ и полиция. Води се разследване, нямаме право да даваме информация", разказа той.

"Служителката в пункта не е наранена. Крадецът е бил без оръжие, просто я е избутал, влязъл е при нея и е взел сума от касата", обясни Стойчев.

„Момичето се е уплашило. Повикало е първо мен, а после всички останали. Успяхме бързо да реагираме“, каза още Стойчев.

„С паник бутона тя е реагирала към СОТ. Установява се в момента лицето, имаме камери, снети са записи, всичко е снето и предадено в полицията“, каза още управителят на пункта", каза управителят.

По думите му човекът се е държал странно. "Той е разбил вратата, която е вътре зад касата им. Избутал е момичето от мястото й и то два пъти. Не е видял дори колко пари е взел. Това говори за непрофесионализъм. Скоро ще бъде установен, лицето му се вижда ясно на камерите", категоричен бе той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай