Петима задържани след побоя над екипа на TV7

 Петима задържани след побоя над екипа на TV7 | StandartNews.com

София. Петима души са били задържани от полицията в Перник след побоя над екип на TV7 и NEWS7. Униформените са закопчали собственикът на заведението Калин Томов, по прякор Кинтата, който се издирваше след мелето, съобщи телевизията.

От МВР уточняват, че сигнал за побой в дискотека в Перник е подаден тази сутрин към 1:40 ч. Автопатрул, който е пристигнал на мястото, е установил, че в инцидента са участвали четиричленен телевизионен екип, двама представители на местно екодвижение и посетители на заведението.

Колегите са били внезапно нападнати по време на разследването на сигнал за разпространение на наркотици, коментират от МВР. Един от пострадалите е бил настанен в болница, останалите са с различни охлузвания по тялото.

Полицията е иззела записи от наличните в дискотеката камери.

В полицията са доведени петима души, сред които и Кинтата. Разследването на инцидента продължава под ръководството на прокуратурата, образувано е досъдебно производство.

От ОДМВР-Перник съобщават още, че работното време на въпросната дискотека е 23 часа, но никога не затваряло тогава, за което са изпращани писма до общината за съдействие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай