Кабернето обещава буря под юргана

Натуралният шоколад е балсам за сърцето и либидото

Кабернето обещава буря под юргана | StandartNews.com

С рози, сърчица и свещи отмина и този Свети Валентин. Романтиката обаче не бива да бъде заровена на дълбоко и да хваща прах до другия 14 февруари. Ако за вас всеки ден е на влюбените и обичате да правите малки изненади на половинката си, дори когато нямате повод, Yahoo.net ви препоръчва няколко оригинални и същевременно здравословни подаръка, които да стоплят сърчицето на любимия ви човек.

 

Едно от любимите лакомства на голяма част от представителките на нежния пол е шоколадът. Именно затова често мъжете се застраховат, като избират сладките изненади. Скъпи мъже, време е да разнообразите традиционна бонбониера със сладки сърчица, като вместо от млечен, вземете бонбони от черен шоколад, който не само, че не му отстъпва по вкусови качества, но е и много по-полезен. Тъмният шоколад съдържа

важни минерали и антиоксиданти

които освен, че ще се погрижат за здравето на вашата любима, гарантирано ще подобрят настроението й. Ако пък искате да направите изненадата още по-вкусна и здравословна, можете да комбинирате разтопен черен шоколад с ягоди или череши.

 

Освен сладки изненади, много добра алтернатива за изненада е бутилка хубаво вино, свещи и приятна музика. Съветваме ви обаче да изберете червено пред бяло. Силното каберне например ще се погрижи за две неща: нощта да бъде по-страстна, а вие и вашата половинка - по-здрави. Подобно на тъмния шоколад, червеното вино съдържа антиоксиданти, които имат антиканцерогенно действие и предпазват от сърдечно-съдови заболявания. Любимата на много хора напитка повишава добрия и намалява лошия холестерол.

 

Не е нужно да изпразните джобовете си в скъп ресторант, за да запалите искрата във връзката си. Предлагаме ви да заложите на романтична вечеря, приготвена от вас самите. По този начин хем ще изненадате човека до вас с кулинарни умения, хем ще сте сигурни, че храната е здравословна и прясно приготвена. За да бъдат ястията ви полезни, заложете на пресни зеленчуци, пилешко или риба. Освен че са здравословни и богати на протеини, тези храни са и лесно смилаеми. Така ще избегнете риска

вместо със секс, нощта да завърши със сън

в резултат на преяждане. Ако хубавата и здравословна вечеря ви се струва недостатъчна, можете да добавите към и масаж за любимия. Разтривката е основното оръжие срещу стрес, болка и напрежение в мускулите, които могат да провалят и най-прекрасната вечер, а и скъсяват продължителността на живота. В случаи, че не сте добър масажист, можете да запазите час в SPA център, където да се поглезите заедно.

 

Най-милият жест обаче си остава целувката, изпълнена с любов и нежност. Изследвания показват, че целуването повишава имунитета и на двамата партньори, заради обмяната на микроби посредством слюнката и ни прави да изглеждаме по-млади, тъй като раздвижваме мускулите на лицето. Не на последно място, целувката на любимия прави живота по-хубав.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай