Възможно ли е: Виагра против Ковид?

Това твърди д-р Марк Сийгъл

Възможно ли е: Виагра против Ковид? | StandartNews.com

Виаграта може да помогне в лечението на ковид. Тази сензационна новина бе съобщена от д-р Марк Сийгъл по телевизия Фокс в предаването на Такър Карлсън. 

Д-р Сийгъл съобщи, че 37-годишната пациентка Моника Алмейда е излязла от кома след 28 дни. Това станало само 72 часа, преди медиците да планират да спрат дихателния й апарат. 

Моника е излязла от състоянието на кома след като са й дадени големи количества виагра. Още преди месец и половина бе публикувано изследване, което показва, че лекарството за потентност помага и в борбата с болестта Алцхаймер.

„Оказва се, че виаграта помага за работата на белите дробове, активизира ги и намалява броя на вирусите на ковид. Това е благодарение на веществото натриев оксид“, обясни д-р Сийгъл.

Преди това в научното списание Critical Care е публикувано изследване от Чили, което показало аналогични резултати, пише "Марица". Според чилийските медици виаграта помага за цялостната работа на белите дробове и дори бори височинната болест. 

„Изследвания в Япония, Китай и Скандинавските страни също доказват, че натриевият оксид помага за възстановяването на работата на дробовете и намалява драстично броя на вирусите на ковид в тях“, добави д-р Сийгъл.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай