"Взех си уроците,плаках, видях се уязвима и малка!"

Певицата Глория сподели за преживяното с ковид заразата

"Взех си уроците,плаках, видях се уязвима и малка!" | StandartNews.com

Заразената с коронавирус поп фолк звезда Глория вече е вкъщи. Певицата сама потвърди новината в социалните мрежи. За скандалното си участие на Коледа в ресторанта на хотел край Велинград, от което тръгна заразата, Глория коментира, че си е научила уроците.

"Поклон пред най смелите хора ,които съм срещала в живота си, лекарите на първа линия ! Усмихнати ,даряващи надежда ,умения ,готови да помогнат и успокоят ! Благодаря на белите ангели от ВМА !

Много колеги загрижени, пишеха почти всеки ден - страхотни сте ! На почитателите си благодаря за подкрепата ! С някои хора си простихме и преоткрихме ! И когато излезеш от бурята вече нищо не е същото ! Излизаш смирен, различен, повече от всякога човек ,бяхме се самозабравили с тази глупава суета !

Взех си уроците,плаках, видях се толкова уязвима и малка ! Склоняваш глава,благодариш на Бог за шанса, който ти дава за промяна и продължаваш напред, защото животът е прекрасен, семейството ми ме очаква и има нужда от мен,както и аз от тях ! Не подценявайте вируса, бъдете бдителни ! Пожелавам здраве на вас и вашите близки ! Думичката “ Благодаря “ днес ме кара да се чувствам щастлива ,повече от всякога ! Благодаря и до скоро !", написа певицата.

Примата на попфолка обяви, че е с положителен тест за коронавирус навръх Нова година. Заради усложнения, потърсила лекарска помощ. И призова последователите си да бъдат внимателни и да взимат навременни мерки. Междувременно певицата е в трепетно очакване за раждането на първото си внуче. Дъщеря й Симона вече е в напреднала бременност и скоро ще стане майка.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай