Депутатът Драгомир Стойнев от БСП е с коронавирус

Това съобщи самият той в профила си във Фейсбук

Депутатът Драгомир Стойнев от БСП е с коронавирус | StandartNews.com

Народният представител от БСП Драгомир Стойнев е заразен с COVID-19, съобщи самият той в профила си във Фейсбук късно снощи.

Все още не е ясно с колко свои колеги от партията и други политически формации е контактувал той, има ли изолирани сред тях и правят ли си всички тестове.

Ето какво написа Стойнев в социалната мрежа:

"Дълг е да съобщя публично, че днес получих положителен резултат след бърз тест за COVID-19. Последващият PCR тест също е положителен. Информирах веднага ръководството на БСП, колегите от Народното събрание от всички парламентарни групи, с които съм работил в последните дни, състава на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове, която ръководя, както и всички, с които съм се срещал служебно. Извинявам се за тревогата, която създадох на мнозина! Бъдете отговорни, грижете се за себе си, за семействата си и за хората, с които работите!".

Преди дни се разбра, че заразен е и депутатът от "Воля" Симеон Найденов.

От началото на епидемията COVID-19 преболедуваха и народните представители Даниела Дариткова и Даниела Малешкова от ГЕРБ, Хасан Адемов от ДПС и Николай Цонков от БСП.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай