Играта загрубя. Видео от атаката срещу Путин, Кремъл готви отмъщение

Отговорът ще бъде жесток, закани се Леонид Слуцки

Играта загрубя. Видео от атаката срещу Путин, Кремъл готви отмъщение | StandartNews.com

Играта загрубя. Появи се ново видео от атаката с дрон срещу Кремъл, в резултат на която Москва заплаши Украйна с отмъщение. Киев се разграничи от ударите, но Русия е убедена, че те са по разпореждане на украинския президент Володимир Зеленски.

ВИЖ ОЩЕ: Извънредно! Опит за атентат срещу Путин

В мрежата бе публикувано още едно видео от атаката на украински дрон срещу Кремъл. Украинските власти продължават да отричат ​​всякакви опити за удар по резиденцията на президента на Руската федерация.

ВИЖ ОЩЕ: Киев отрича покушение срещу Путин. Зеленски сменя плановете

Междувременно в Киев и половин Украйна е обявена въздушна тревога.

Председателят на Либерално-демократическата партия, ръководител на комисията по международни отношения на Държавната дума Леонид Слуцки призова за възможно най-твърд отговор: "От офиса на Зеленски, който е на гастрол във Финландия, се чуват жалки и нелепи оправдания, затова, че не са замесени в атаките. Трудно е за вярване, всичко сочи към украинската следа.

Няма смисъл да говорим отново за преминаването на "червените линии" от киевския режим. Целта на планираната терористична акция и покушението срещу президента на Русия очевидно е била да се посее паника сред руснаците в навечерието на Деня на победата.

Следователно отговорът трябва да е жесток, максимално жесток! И мерките за сигурност трябва да бъдат засилени по всички фронтове. Истината е пред нас! Зеленски и неговата нацистка банда ги очаква военен трибунал и суровата присъда на историята!", заяви той, цитиран от световните агенции.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай