Фатална ли е датата 17.07. 2023. Всички предсказания

Най-опасна е за хората, събрали негативната енергия 

Фатална ли е датата 17.07. 2023. Всички предсказания | StandartNews.com
  • Седик Афган върна страховете за началото на края на света
  • Най-опасна е за хората, събрали негативната енергия 

Един известен математик побърка света преди месеци, давайки прогноза, че на 17 юли ще се случи нещо неизбежно и съдбоносно за света, което ще го усети всеки жител на планетата. Оттогава до днес десетки астролози, нумеролози, хипнолози и пророци на нашето време се напреварват да допълват зловещата прогноза, припомняйки странно  разположение на планетите в този ден.

Дали това наистина ще е началото на края на света или ще отмине като обикновена дата, която с нищо няма да бъде запомнена?

Който е подценил прогнозите на Седик Афган, е грешил

Той предсказа и падането на СССР, и струтването на кулите в Америка, и финансовата криза през 2008 година. По-късно предупреди за настъпването на пандемията, уцели и месеца на започването на война.

Седик не е гадател, не е астролог, не е нумеролог. Той е аФганистански математик, учил в различни школи по света. Предсказанията си на основата на математически формули със сложни изчисления. Твърди, че черпи сили от познанията, познати на Изток още преди векове. Наскоро бе в България, заяви, че сме от най-древните народи, но че преживяваме много сложен и негативен период, който скоро няма да приключи. Отиде на гроба на Ванга и заяви, че се прекланя пред способностите й да предсказва. Обяви, че ще дойде пак у нас заради силната енергия на земите ни, но че прогнозите оттук насетне ще споделя само с президента.

Фаталността на 17 юли той предсказа и в България, но е факт, че за първи път това го спомена в руска медия в началото на годината.

Според прогнозите на Седик Афган 2023 година ще бъде ужасно трудна година, но

лошото тепърва предстои от средата на юли

Той се позовава на следната формула:

"Нека умножим 17 на 17, след това - на 7 и ще получим 2023 година. Ако след това разделим на 17 и го умножим по 2, ще получим 238. Това е атомната маса на урана, което означава заплаха от ядрен характер", вещае Седик.

Той твърди още, че не очаква ядрен удар, но смята, че ще се случи глобално събитие, което може да тласне човечеството към смърт.

Третата световна война няма да започне на този ден, успокоява той, въпреки че събитието ще бъде опустошително.

Според Седик точно на този ден

завършва цикълът на развитие на света

продължил 50 години. А когато предишният е приключи - е имало държавен преврат в Афганистан.

Колкото повече наближава датата, толкова повече експертидават своите предположения за близкото бъдещето. Но мненията им са полярни.

Факт е, че повечето руски колеги на известния математик, са не по-малко мрачни. Според  нумеролог Олга Кромних, 17 юли ще бъде изпълнен с "раздразнена енергия" и ще бъде най-негативният ден в годината.

Тя твърди, че на този ден ще бъдем подложени на тестове за измама, изкушение и стабилност.

Друга нейна колежка добавя, че взривът ще е на ниво енергия. И тези от хората, които са с по-нискочестотни вибрации, ще бъдат най-големите потърпевши. Според теорията на енергийните вълни,  позитивните хора се разпознават по учестените вибрации.

Астрологът Василиса Володина пък припомня,  че датата съвпадна с новолунието, което означава, че предстои най-трудният период от годината. Тя хората към повече търпение и смирение и призовава да се въздържат от изграждане на нови планове, защото

всичко може да се срине за миг

Известният астролог Руслан Суси обаче е категоричен - датата няма да е значима. Според него заради новолунието денят ще носи раздразнение, ще има стресови ситуации, трансформации, но дните от 17 до 23 юли ще бъдат много напрегнати. Най-силното му притеснение е за 22 юли, когато ще е  епицентърът на интензивната негативна енергия.

Друг специалист и автор на уникални енергийни календари - астрологът Александър Зараев, е сигурен, че проблемите ще са предимно за психиката на хората.

"В понеделник ще настъпи новолуние, а Меркурий, който е в Лъв, ще бъде квадратен спрямо Юпитер. Това предвещава необичайни информационни изблици и усещания, които силно засягат психосферата на човечеството", смята той като предупреждава, че не бива да се отдаваме на големи мълнения от 15 до 21 юли 2023 г.

Хипнологът Елена Бекингерм е по-оптимистична. Тя очаква в планетата да се случи енергийна експлозия, която да изчисти лошите енергии от негативни хора. Тя

не вижда нищо фатално

и страшно в датата 17 юли 2023 година. Според нея това ще е обикновен календарен ден и няма да се запомни с нищо особено.

Плеяда западни астролози също се изразиха скептично за прогнозите на Седик Афган. Те смятат, че пророчеството за "ядрената повратна точка" може да е просто съвпадение на дати.

Колко надеждна всъщност е прогнозата? Ще разберем със сигурност съвсем скоро дали това е поредното му сбъднало се предсказания или поредната фантастична история в света на мистериите и загадките.

Ако погледнем историята, датата 17 юли е била страшна само за руснаците. Убит е цар, после и цяло царско семейство. Руска следа води и към голямата самолетна катастрофа на Малайзийските линии преди 9 години, когато точно на 17 юли почти 300 души намериха смъртта си.

За България датата е противоречива.

На този ден предците ни обсаждат Константинопол

по-късно разбиват мночислена византийска армия предвождана от император. На същия ден обаче турските войски влизат в тогашавната столица Търново. Преди почти век и половина на 17 юли е назначено е първото правителство на България, начело с Тодор Бурмов.

Ако звездите са орисали кабинетите на България оттогава та до днес точно с тази дата, то нищо чудно, че сега сме на този хал. Премиерът Бурмов е известен с първия брачен договор в историята на страната, който още се пази в националната библиотека. Младият и беден учител се жени за наследницата на един от най-богатите хора у нас, а след парите получава и властта, а после наследява и огромните имоти в София. Въпреки всичкото богатство обаче той умира впезапно във влак, едва навършил 70 години.

Така че, тези, дето имат грехове и носят негативна енергия, да си стоят вкъщи на 17-ти юли. А останалите да имат едно наум, че идва седмица, в която хубавите неща може и да се случат, но с цената на много нерви и търпение.   

      

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай