31 години "Стандарт"! Четири големи новини

Броени дни ни делят и от оповестяване на новата ни кауза

31 години "Стандарт"! Четири големи новини | StandartNews.com

СЛАВКА БОЗУКОВА

Издател и главен редактор на медия "Стандарт"

Казват, че името определя човека. За медията това е сигурно. Днес, на 31-вия си рожден ден, можем да кажем, че "Стандарт" доказа, че остава верен на себе си.

Стандартен - в следването на ценностите и традициите. В отстояването на справедливите български каузи. В защита на принципи, заложени още с мисията му при създаването в началото на прехода.

Нестандартен - в подхода за реализирането им - от запомнящите се заглавия до резултатните кампании. Именно те правят медията ни различна. Дават й сърце и душа. Превръщат я в барометър на общественото мнение.

Ценим критиките, не загърбваме приятелите си. Верните ни читатели очакват от нас не само да сме свидетели на случващото се, но да отгатваме тенденциите, произтичащи от тектоничните промени на съвремието. Изкачването ни до седмото място в класацията на медиите в България (250 000 – 300 000 читатели дневно), е най-голямото доказателство, че сме запазили доверието им.

Днес "Стандарт" не е просто медия. Превърнахме се в международна информационна платформа и за културно наследство, и за екологична среда, и за борба срещу насилието. Само за последната година станахме българския партньор на мащабната Европа Ностра, на престижния Green European Journal и на дългогодишната Черноморската академия за сигурност.

ВИЖ ОЩЕ: Европейски скок! "Стандарт" влезе в семейството на "Европа Ностра"

Благодарение на кампанията, която правим въз основа на израелския опит с Владимир Бронфенбренер, броят на посегателствата срещу деца в мрежата намаля с над 20 000.

Стара мъдрост гласи, че след 30-тата си годишнина човек се вълнува не от подаръците, които получава, а от даровете, които прави.

Голямата изненада ще дойде в края на ваканцията. Подготвили сме чисто нова визия на сайта.

Дотогава, оставаме верни на традицията.

Ще отбележим рождения ден на медията с дискусия от кампанията „Чудесата на България“. В Момчилград, разгръщайки най-разработения регионален бранд – Родопи.

ВИЖ ОЩЕ: Форумът на Стандарт! Бранд Родопи – новата визитка на България

С поглед към бъдещето там ще отличим и младите таланти от кампанията „10 причини да остана в моя град“.

Броени дни ни делят и от оповестяване на новата ни кауза – подкрепа за новоразкритата тракийска гробница край хасковското село Текето. Със стенописите, подобни на тези в Александровска и Казанлъшката гробници, тя има всички шансове да се превърне в едно от новите чудеса на Европа.

Древните мъдреци казват, че чудесата започват да се появяват само когато благодарността стане основа в живота на хората, защото тя променя болката на паметта в спокойна радост.

Благодаря най-вече, че сме заедно.

С екипа на "Стандарт", за който медията ни е като семейство.

С партньорите, които ни вярват.

С приятелите, които бяха опора в най-трудните ни мигове.

С всички вас – многобройните ни читатели.

Доверието ви ни прави не само по-големи. Но и по-силни. За да можем днес, когато целият свят се бори за оцеляване, да продължаваме да бъдем частица от надеждата, че има бъдеще.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай