Вторник,

YouTube ще позволява коригиране на грешка

От: екип на Стандарт -
437
YouTube ще позволява коригиране на грешка
A
A
A

Всеки прави грешки, но ако объркате факт или разбъркате реда във видеоклип в YouTube, може да бъде трудно да коригирате грешката. Може да редактирате и качвате отново видеоклипа, но това означава загуба на всичките коментари и показатели за ангажираност. Можете да добавите бележка към описанието на видеоклипа или да фиксирате коментар с корекцията, но това може да остане незабелязано от повечето зрители.

Ето защо YouTube въвежда нова функция, наречена „корекции“, която позволява на създателите лесно да добавят по-яни корекции. След като видеоклипът бъде качен, създателите могат да добавят корекции, които ще се показват като инфокарти в горния десен ъгъл на видеоклипа в съответната времева марка (но изглежда само за първата корекция във всеки даден видеоклип). След това зрителите могат да щракнат върху картата, за да разширят бележките за корекция в описанието на видеоклипа.

Функцията несъмнено е много полезна. YouTube позволява на създателите да направят промяна, а видеоклиповете им да се представят най-добре. 


Всички новини от категория Технологии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички