YouTube ще позволява коригиране на грешка

Функцията няма да води до загуба на брой гледания и коментари

YouTube ще позволява коригиране на грешка | StandartNews.com

Всеки прави грешки, но ако объркате факт или разбъркате реда във видеоклип в YouTube, може да бъде трудно да коригирате грешката. Може да редактирате и качвате отново видеоклипа, но това означава загуба на всичките коментари и показатели за ангажираност. Можете да добавите бележка към описанието на видеоклипа или да фиксирате коментар с корекцията, но това може да остане незабелязано от повечето зрители.

Ето защо YouTube въвежда нова функция, наречена „корекции“, която позволява на създателите лесно да добавят по-яни корекции. След като видеоклипът бъде качен, създателите могат да добавят корекции, които ще се показват като инфокарти в горния десен ъгъл на видеоклипа в съответната времева марка (но изглежда само за първата корекция във всеки даден видеоклип). След това зрителите могат да щракнат върху картата, за да разширят бележките за корекция в описанието на видеоклипа.

Функцията несъмнено е много полезна. YouTube позволява на създателите да направят промяна, а видеоклиповете им да се представят най-добре. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай