X и Парис Хилтън започват специална програма

Тя ще включва видео пазаруване и различни активности

X и Парис Хилтън започват специална програма | StandartNews.com

X, компанията, известна преди като Twitter, сключи специална сделка за споделяне на приходите с Парис Хилтън и нейната медийна компания, 11:11. Тя дори включва персонализиран хаштаг за дума, която Hilton се опитва да популяризира поне от 2019 г.: „sliving“ - комбинация от думите “slaying” и “living,”. 

Двамата ще „работят заедно, за да създадат 4 оригинални програми за видео съдържание на година, които включват пазаруване на живо, заедно с „множество нови активности". Това пазаруване на живо ще позволи на последователите на Хилтън „да преглеждат каталог с продукти и след това да кликнат на сайта, за да направят покупка в приложението“.

Изглежда, че работата на Хилтън няма да е кой знае каква, защото „X" ще работи, за да осигури спонсорство на марката, за да подкрепи всяка от активностите. 

Платформата наскоро започна да споделя неопределен процент от приходите от реклами, които се показват до публикации от платени, проверени потребители. Финансовото споразумение на Хилтън с X - което изглежда е първото по рода си при режима на Мъск - ​​работи по различен начин, според говорителя на компанията Джо Бенарок. По думите му сделката с Хилтън е „различно партньорство“, което ще продължи две години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай