WhatsApp въвежда повече емотикони

Функцията ще е достъпна скоро и на iOS, и на Android

WhatsApp въвежда повече емотикони | StandartNews.com

Потребителите на WhatsApp скоро ще могат да реагират на съобщения с всякакви емотикони, обяви изпълнителният директор на Meta Марк Зукърбърг в публикация във Facebook. „Въвеждаме възможността да използваме всяко емоджи като реакция на WhatsApp“, написа главният изпълнителен директор, преди да изброи няколко от любимите си емоджи. Това идва само няколко кратки месеца след като WhatsApp добави способността да се реагира с ограничен брой от само шест емотикони .

Подобно на предишните реакции на емотикони, функцията е достъпна чрез продължително натискане на съобщението, на което искате да реагирате. Това отваря менюто, съдържащо предишните шест емотикони реакции заедно с нова икона плюс. Докосването на иконата плюс отваря меню, съдържащо всички налични емотикони, вариращи от стандартни усмихнати лица до скорошни допълнения като поздравяващото емоджи и разтапящото се лице , а също така включва различни вариации на цвета на кожата.

Разширената функция за реакция на емотикони е била налична преди това в бета версиите на услугата, включително както на iOS, така и на Android. Разширената функция за реакции на емотикони се въвежда сега и ще бъде достъпна за всички потребители на WhatsApp през следващите седмици.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай