WhatsApp вече ви позволява да заглушавате отделни потребители по време на групови разговори

Тази функция предлага ново ниво на контрол

WhatsApp вече ви позволява да заглушавате отделни потребители по време на групови разговори | StandartNews.com

WhatsApp пусна няколко нови функции, включително възможността за заглушаване на хора по време на групови разговори (чрез Android Central ). Тази функция e полезна не само за заглушаване на хора, които забравят да го направят сами, но и ако сте в стая с някой, който също е в разговор и не иска да чуе от това, което се говори.

Докато някои приложения за конференции, като Zoom и Microsoft Teams, позволяват на домакините да заглушават всички участници (или конкретни такива), те обикновено не предлагат начин на отделните потребители да заглушават когото искат по време на разговор. Тази функция предлага ново ниво на контрол, което е добра опция за хаотични срещи, които включват до максимум осем души при видео разговори — или до 32 при гласови разговори .

В допълнение към новата функция за заглушаване, WhatsApp вече позволява изпращане на  съобщения до конкретни хора, които са в групово обаждане. WhatsApp също така пуска нов банер, който ще предупреждава, когато някой нов човек се присъедини към разговор, след като вече е започнал.

Услугата за съобщения пуска и други функции в групови обаждания. В петък WhatsApp обяви , че вече можете да избирате кои контакти могат да виждат снимката на вашия профил, информация, състояние, което показва кога за последно сте били активни в платформата. Това може да ви помогне да запазите потребителския си профил поверителен от професионални контакти или от всеки, който не искате да има достъп до тази информация 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

По-рано WhatsApp въведе възможността за потребителите на Android да прехвърлят своите истории на чат на iPhone, след като компанията първоначално започна да позволява на потребителите да прехвърлят данните си за разговори в обратна посока (от iPhone към Android) миналата година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай