WhatsApp ще позволи нови функции в приложението

Предишните членове на групата ще се виждат и вече напуснали групите

WhatsApp ще позволи нови функции в приложението | StandartNews.com

Според все още непотвърдени официални доклади, екипът на WhatsApp Messenger работи по функция, която ще позволи на членовете на групите в приложението да виждат списък с тези, които са напуснали тези групи в миналото. Вероятно ще бъде предложена и друга функция - незабележимо напускане на групи, без да се публикуват известия в общия чат.

Според портала WABetaInfo, известен с точна вътрешна информация за нови, включително тестови версии на месинджъра, функцията е налична във версия v2.22.12.4 за Android, достъпна за членовете на програмата за бета тестове на Google Play, но все още не може да се използва от редовните тестери.

Съобщава се, че версията на софтуера, по която все още се работи, включва функция, която все още не е налична - опцията View Past Participants (Преглед на минали участници), която се появява в края на общия списък на участниците в групата. Вътрешни лица обаче заявиха, че хората с подходящо ниво на достъп могат да виждат минали потребители - не само администраторите могат да виждат минали членове. Това обаче може да се промени, преди функцията да бъде достъпна за бета тестерите или за всички останали.

Ще се появи и нова функция за тези, които искат да напуснат някоя от групите, но по някаква причина не искат да я обявят. В бета версията на WhatsApp Desktop наскоро беше въведена съответната функция (която също все още не е достъпна за бета тестерите). Единствените хора, които ще знаят за напускането на групата, ще бъдат самите потребители и администратори. Засега всеки път, когато някой напусне групата, се появява общо известие в чата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай