WhatsApp ще има функции за споделяне на екрана

Очакват се и други подобрения на приложението

WhatsApp ще има функции за споделяне на екрана | StandartNews.com

Подобно на Messenger, WhatsApp обаче се очаква скоро да има функции за споделяне на екрана. Това се случва след като WhatsApp Beta за Android версия 2.23.11.19 току-що получи актуализация, при която потребителите могат да споделят екрана си, докато водят видео разговор.

WABetaInfo, уебсайт, който проследява и отчита всички нови функции на WhatsApp, каза, че приложението за съобщения скоро ще получи функция за споделяне на екрана, подобна на Messenger, което позволява на потребителите лесно да споделят своите екрани, докато са във видео разговор.

Функцията за споделяне на екрана може лесно да бъде достъпна, докато потребителят е на видео разговор и може да бъде забелязана под изгледа за контрол на повикването.

Точно както всички други функции на месинджъра WhatsApp, потребителите ще имат пълен контрол върху споделянето на екрана и ще им бъде позволено да прекратят процеса във всеки момент от видеообаждането. Освен това всеки потребител първо ще трябва изрично да даде съгласие, преди екранът му да бъде споделен с други потребители в приложението за съобщения.

WhatsApp ще има много актуализации в близко бъдеще, като най-голямата е преминаването на WhatsApp от телефонни номера към потребителски имена, което слага край на зависимостта на потребителите от телефонни номера.

Потребителите могат лесно да намерят както функциите за споделяне на екрана на WhatsApp, така и за потребителско име, след като актуализират до най-новата версия на WhatsApp Beta за Android.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай