Виваком се похвали с една година "неограничен" успех

3 милиона са вече българите, които ползват някоя от мобилните услуги на Виваком

Виваком се похвали с една година "неограничен" успех | StandartNews.com

3 милиона са вече българите, които ползват някоя от мобилните услуги на Виваком, а компанията скоро ще има 5G покритие над 85% от българските потребители. Това обяви главният изпълнителен директор на телекома Николай Андреев (на снимката горе).

На специално събитие, стартирало с фино изпълнение на класически музикални произведения в двора на Националната галерия "Квадрат 500", той отчете една успешна година от старта на неограничените мобилни планове Unlimited. Благодарение на тях и на умели маркетингови инициативи Виваком е увеличил броя на клиентите си до 45% от българските домакинства в края на август 2023 г.

Андреев представи за първи път пред медиите чисто новия смартфон с марката Vivacom, който е с достъп до 5G мрежата. Ще се предлага на изплащане само за 1 лев на месец на всички клиенти с планове Unlimited.

Предвид неограничения достъп до интернет и високите скорости, клиентите на Виваком са повишили значително потреблението на услуги онлайн, като първенството държи ползването на стрийминг платформи (абсолютен шампион!), следвано от сърфирането, трансфера на видео и др. Данните разкри търговският директор на Виваком Стоян Каранлъков.

По информация на Каранлъков телекомът регистрира и нарастване с 50% в потреблението на мегабайти, което означава, че клиентите в пълна степен се възползват от новите възможности, предлагани от компанията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай