Понеделник,

Twitter експериментира с нова функция

От: Кристиан Антонов -
160
Twitter експериментира с нова функция
A
A
A

Twitter потвърди официално, че работи по нова функция: "Експериментираме с "премахване на споменаването" - функция, която ще ви помогне да защитите личните си данни и ще позволи на потребителите да се отстраняват от дискусиите".

Към съобщението, разпространено от микроблогинг платформа, е приложена и илюстрация на функционирането на функцията. На страницата с известия потребителят избира опцията "Abandon this discussion" (Отказ от тази дискусия) до споменаването на неговия прякор, след което има три възможности за действие: деактивиране на споменаванията на неговото име, деактивиране на по-нататъшните споменавания в дискусията или деактивиране на известията за по-нататъшни туитове.

Както посочва The Verge, един от тест-потребителите в платформата Джейн Манчун Уонг заяви, че тества новата функция още през февруари, но потвърждението от администрацията на Twitter пристигна едва сега.

Деактивирането на споменаванията може да бъде полезно за потребителите, които намират посоката, в която се развиват дискусиите за неприемлива. Това ще е удачно и за тези, които се сблъскват с тормоз и преследване в платформата.

Повече технологични новини може на намерите в рубрика Технологии.


Всички новини от категория Технологии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията