Събота,

Стартъп от Тел Авив пуска първия в света AI хотелски рецепционист

От: екип на Стандарт -
710
Стартъп от Тел Авив пуска първия в света AI хотелски рецепционист
A
A
A

Израелска старт ъп компания пусна първия в света генеративен AI хотелски рецепционист, който според него, ще облекчи недостига на персонал в хотелиерството в световен мащаб.

Easyway създаде 24/7 консиерж, който съчетава собственото си патентовано AI решение с GPT-4, голям езиков модел, който захранва ChatGPT. 

Новият AI агент може точно и бързо да комуникира с гостите на техния роден език и да предоставя незабавни отговори за допълнителни услуги, като например заявки за късно напускане. 

Easyway може също да предостави информация за хотелиерите, за да предвидят поведението на клиентите и да вземат ефективни решения за персонала. 

Според McKinsey global management consulting, 87 процента от хотелите все още се борят със сериозни проблеми с персонала. 

Базираната в Тел Авив компания ще предлага своя виртуален портиер на хотелите, с които вече работи, в повече от 30 държави и на 100 езика.

В момента старт-ъпа си партнира с хотелски вериги като Intercontinental, Fairmont, Sofitel и Hilton Hotels.

„Нашата удобна за потребителя, генеративна, базирана на AI платформа дава възможност на хотелите безпроблемно да се грижат за специфичните нужди на гостите, предоставяйки изживявания, които водят до високи нива на удовлетворение, като същевременно използват ефективни бизнес прозрения за оптимизиране на операциите.“ , коментират от компанията. 


Всички новини от категория Технологии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com