Star Wars: Galactic Starcruiser на Дисни затваря

Хотелът успя да просъществува 18 месеца

Star Wars: Galactic Starcruiser на Дисни затваря | StandartNews.com

По-малко от 19 месеца след откриването на Star Wars: Galactic Starcruiser, Дисни ще затвори хотела. Феновете на Междузвездни войни имат време до края на септември, за да изпробват изживяването за две нощи.

„Междузвездни войни: Galactic Starcruiser е един от най-креативните ни проекти досега и беше оценен от нашите гости и признат за поставянето на нова летва за иновации и завладяващо забавление“, казаха от Disney. 

Хотелът беше открит в Walt Disney World във Флорида през март 2022 г. и обеща на феновете единствена по рода си разходка. Гостите се потапят в история от Междузвездни войни, като пътници на звезден крайцер, те срещат офицер от Първия орден и щурмоваци, които се качват на кораба, за да намерят шпиони на Съпротивата. Гостите могат да изберат да се присъединят към светлата страна или към тъмната страна и може да срещнат хора като Чубака, Рей и Кайло Рен.

Заедно със стаята, престоят включва храна и напитки (с изключение на алкохол), достъп до парка на Disney World's Hollywood Studios, Magic Band и камериерско обслужване.

Престой от две нощувки за двама души в Star Wars: Galactic Starcruiser започва от $ 4800. За група от трима възрастни и едно дете цената е $ 6000, което е извън ценовия диапазон на много родители, които искат да заведат децата си в Disney World.

Disney не обясни причините за затварянето на Star Wars: Galactic Starcruiser, но се предполага се бори с ниско търсене и нива на заетост от едва 25 процента. В крайна сметка изглежда, че Star Wars: Galactic Starcruiser беше амбициозен експеримент, за който не достатъчно фенове бяха готови да платят през носа, пише engadget.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай