Sandberg представи атрактивна комбинация от безжични слушалки и външна батерия

Устройството ще се предлага на българския пазар от 7 декември на много изгодна цена

Sandberg представи атрактивна комбинация от безжични слушалки и външна батерия | StandartNews.com

Устройството ще се предлага на българския пазар от 7 декември на много изгодна цена

 

Производителят на първокласна периферия и оборудване за мобилни телефони, компютри и игрови конзоли Sandberg представи и у нас най-новата си комбинация от елегантни безжични слушалки и мощна външна батерия (powerbank). Комбинираното устройство ще бъде достъпно на българския пазар от 7 декември на препоръчителна цена от около 51 лева.

Новата външна батерия

се предлага в много компактни размери и лесно се побира във всеки джоб. Капацитетът ѝ е 2000 mAh. Освен, че може да зарежда мобилния ви телефон, когато наблизо няма контакт, тя предлага и една приятна изненада. А именно елегантните безжични слушалки, разположени под капака на калъфа ѝ. Те се намират точно до дисплея, показващ колко енергия им остава (както на тях, така и на външната батерия). По данни на производителя те могат да издържат до 6 ч. в режим на разговори, както и до 280 ч. в режим на готовност.

Слушалките

са изцяло безжични,  свързват се към смартфон, компютър или таблет посредством Bluetooth и пасват точно на всяко ухо. Обхватът им е до 10 метра. Те се предлагат с удобни накрайници в три размера – Small, Medium и Large – така че да могат да се използват от всеки. Въпреки малкия си размер, новите безжични слушалки предлагат пълноценно стерео изживяване с отличен звук. Подходящи са и за дълги разговори, по време на които ръцете на потребителя остават свободни за всякакви други дейности. Когато са поставени в захранващия блок, слушалките се зареждат автоматично.

Калъфът служи и като външна батерия, с която потребителят може да зарежда в движение своя смартфон или друго устройство. По този начин притежателят му винаги разполагат както с резервна мощност, така и с безжичен звук.

“Разработихме новата си комбинация Earbuds/Powerbank с фокус върху потребителските нужди по време на разходка, в самолета, във влака, на велосипеда, в градината, на тенис корта и в други ситуации в движение. Комбинирахме двете ключови потребности – от резервна мощност и от добър звук – в едно елегантно устройство, което е лесно за носене в джоба. Допълнително предимство е атрактивната му цена, която успяхме да постигнем за нашите клиенти“ – споделя Андерс Партида Петерсен, бранд директор в Sandberg A/S.

Повече информация за комбинираното устройство е достъпна на адрес:

http://sandberg.bg/p126-38

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай