ProductLead променя името си на Flaminjoy след комплексен процес на ребрандиране

ProductLead е румънска компания за иновации в сегмента на дигиталния маркетинг и автоматизиране, генериране и агрегиране на дигитално съдържание на марки

ProductLead променя името си на Flaminjoy след комплексен процес на ребрандиране | StandartNews.com

ProductLead, румънската компания за иновации в сегмента на дигиталния маркетинг и автоматизиране, генериране и агрегиране на дигитално съдържание на марки, променя името си на Flaminjoy. Стартъпът, който неотдавна започна операции на българския пазар, лансира новата си бранд идентичност след комплексен процес на ребрандиране. Промяната е в отговор на еволюцията на компанията и добавянето на нови функционалности в платформата, а и за по-ясно разграничаване на марката в един все по-натоварен сектор.

 

Компанията, създадена от румънските предприемачи Михай Бокай и Александър Стойка-Марку, е стартъп за маркетингови технологии и днес разполага с портфолио от клиенти от Централна и Източна Европа, Азия и Латинска Америка.

„Технологията, която разработваме, е достигнала зрял етап и носи комплексна стойност на марките, които я използват. Започнахме преди няколко години от простата идея, да предоставим инструменти за създателите на съдържание, които да им помогнат да си осигурят приходи от своите дейности. Променихме посоката на дейността безброй пъти през последните три години и днес обслужваме както марки, така и създатели на съдържание, предлагайки модерни функционалности, обединени в цялостно предложение, което никой друг конкурент на пазара не може да предложи. В резултат на това се отдалечихме все повече от идеята зад името ProductLead. Ето защо почувствахме необходимостта да проучим нови възможности по отношение на брандиране, позициониране и комуникация на нашата технология. Работихме с комплексен и опитен екип и сега ребрандирането приключи – имаме ново име, ново позициониране, нова визуална идентичност, а също и нов уебсайт, за да покажем всичко, което сме постигнали през последните години по отношение на технологиите и клиентско портфолио“ – споделя Михай Бокай, главен изпълнителен директор на Flaminjoy.

Flaminjoy е комплексна и гъвкава концепция, отворена към международните пазари, която има за цел да поддържа открит диалог със събеседника във всички среди, в които една марка се изразява.

„Дигиталният маркетинг се развива непрекъснато, за да се адаптира към ежедневните промени в потребителските навици. Иновациите в дигиталния маркетинг станаха задължителни за всяка организация, която иска да остане конкурентна. Нещо повече – компаниите трябва да бъдат отворени и гъвкави, както и да излизат от зоната си на комфорт, като прилагат и тестват новостите. Маркетинговите стратегии ще стават все по-интегрирани, лесни и бързи за стартиране върху вече разработени инфраструктури. Ние донесохме на този пазара комплексна технология, в която сме инвестирали много и днес предлагаме ненадмината стойност“ – добавя Александър Стойка-Марку, съосновател на Flaminjoy.

Сред иновациите, въведени от компанията на пазара на дигитален маркетинг, са Amplifame – мобилно приложение за създателите на съдържание, Social Display – иновативното решение, което обединява съдържание, генерирано от инфлуенсъри, с формати за публикуване, водейки до 13 пъти по-високи CTR показатели (т.нар. честота на кликане), в сравнение с класическите формати за показване, както и Creative Studio – редактор на съдържание, който позволява на всеки член на маркетинговия екип да създаде десетки творчески варианти и да ги тества за минути.

Flaminjoy е единствената платформа на пазара, която е насочена както към марките, така и към създателите на съдържание със специфични инструменти, които взимат решения за асоцииране на марка и инфлуенсър въз основа на реалната ефективност на кампанията и продажбите. Чрез използването на технологията на Flaminjoy, брандът генерира съдържание чрез инфлуенсъри 15 пъти по-бързо, създава визуализации за малка част от цената и постига 60% по-висок процент на реализация и до 13 пъти по-висок CTR, в сравнение с класическите методи. В момента Flaminjoy разполага с над 6000 създатели на съдържание, регистрирани в мобилното приложение Amplifame.

Мисията на Flaminjoy е да се превърне във водеща платформа за марките при управлението на комуникациите им и да изгради инфраструктура, която свързва креативността с търговията, предоставяйки на всеки маркетинг мениджър платформа, която да улесни живота му и да повиши ефекта от усилията му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай