Новият Nokia 5710 XpressAudio: 4G телефон с вградени безжични слушалки

Останете свързани с 4G и VoLTE и го ползвайте по-дълго, благодарените на голямата батерия

Новият Nokia 5710 XpressAudio: 4G телефон с вградени безжични слушалки | StandartNews.com
  • Love it: нов тип телефон с иновативно вградени безжични слушалки и стилен дизайн
  • Trust it: останете свързани с 4G и VoLTE и го ползвайте по-дълго, благодарените на голямата батерия
  • Keep it: изработен с емблематичната за телефоните Nokia издръжливост

Nokia 5710 XpressAudio, новото попълнение в портфолиото от телефони на HMD Global, вече е наличен в България. Моделът, който е достоен наследник на серията XpressMusic, се предлага с подвижни безжични слушалки, които се съхраняват и зареждат в самия телефон.

Иновативният дизайн е съчетан с високоговорители, бутони за управление на звука, слот за допълнителна карта памет и голяма батерия, за да ви осигури безпроблемен звук във всяка ситуация.

Адам Фъргюсън, Global Head of Proposition, HMD Global: „Nokia 5710 XpressAudio предоставя аудио свобода чрез иновативния си дизайн. Той взема това, което хората харесваха в Nokia 5310, и го прави още по-добро чрез интегриране на безжични слушалки, увеличаване на батерията, разполагане на специални бутони за аудио контрол и осигуряване на 4G връзка – толкова необходима за любителите на музиката и милионите хора по света, които разчитат на функционални телефони за ежедневна комуникация и преживяват бързото изместване на 2G и 3G мрежите от 4G.“

Страхотен звук и иновативно вграждане на слушалките

Независимо дали използвате високоговорителите на телефона, или безжичните му слушалки, Nokia 5710 XpressAudio отговаря на всякакви аудио нужди през целия ден. Специалните музикални бутони правят възпроизвеждането лесно, вграденият MP3 плейър съхранява хиляди песни, а безжичното FM радио е с вас и у дома, и когато сте в движение.

Освен страхотен звук, подвижните безжични слушалки осигуряват и удобство. Когато не се използват, те се намират под елегантен и здрав плъзгач на гърба на телефона – не заемат място в джоба или чантата ви, не се налага да ги търсите и можете да ги зареждате в движение. Те са съвместими и с вашия смартфон, в случай, че решите да сменяте устройствата.

Издръжлив и надежден

В допълнение към превъзходното качество на изработка, можете да разчитате, че Nokia 5710 XpressAudio ще ви осигури страхотно изживяване всеки път, когато вдигнете телефона или пуснете любимата си песен. Голямата батерия от 1450 mAh гарантира часове време за разговори и възпроизвеждане и издържа седмици в режим на готовност. Качеството на разговорите се постига с подтискане на шума от околната среда и с поддръжка на VoLTE, така че гласът ви да се чува ясно дори в шумна среда.

Устояващ проверката на времето

Стилният корпус, наличен у нас в комбинацията черно-червено, е със заоблени контури за по-удобен захват. Nokia 5710 XpressAudio е преминал през поредица от строги тестове, гарантиращи, че отговаря на стриктните стандарти за издръжливост, така че да може да продължи да работи и да изглежда страхотно максимално дълго време.

Pricing and availability

Nokia 5710 XpressAudio е наличен в България на препоръчителна цена 159,99 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай