Nokia пусна ценен нов модел смартфон в България

G22 е първият от G-серията с улеснени сервизни дейности в домашни условия

Nokia пусна ценен нов модел смартфон в България | StandartNews.com

Компанията HMD Global съобщи, че вече предлага и в България модела смартфон Nokia G22 - първият от G-серията с предложение за улеснени сервизни дейности в домашни условия.

Новият смартфон от G-серията е изработен с грижа за природата – задният му капак е от 100% рециклирана пластмаса, а в духа на стратегията на бранда за устойчивост и максимално дълго ползване Nokia G22 ви отвежда по-далеч с до три дни живот на батерията, която запазва над 80% от първоначалния си капацитет дори след 800 пълни цикъла на зареждане. Двуцветният тънък корпус с гланцово покритие придава на устройството луксозно усещане, докато матовата метална основа на камерата и Corning® Gorilla® Glass 3 стъклото добавят допълнителна издръжливост.

Nokia G22 се предлага с 2 години актуализации на Android, три години месечни ъпдейти на сигурността и удължена, тригодишна гаранция без допълнителни разходи.

„Всички искаме да притежаваме качествени устройства и то на добра цена, без това да вреди на околната среда, затова се радвам модел като новия Nokia G22 е вече в България - първият смартфон Nokia, целенасочено проектиран да позволява бърза и лесна самостоятелна поправка. В допълнение към това, той е снабден с функции, които подобряват производителността и издръжливостта му без допълнителни разходи. В кутията на устройството в България ще бъде включен и силиконов кейс от 100% рециклирани материали“, съобщи Апрахам Асланян, мениджър „Бизнес развитие“ в HMD Global за Балканите и Гърция.  

Ремонтирате го сами и удължавате живота му

Nokia G22 е първият смартфон Nokia, целенасочено проектиран да позволява бърза и лесна самостоятелна поправка, без да се налага да бъде оставян в сервиза. HMD Global си партнира с iFixit, за да осигури опцията при необходимост клиентите да получат на достъпни цени ръководства за ремонт и резервни части за подмяна на повреден дисплей, огънат порт за зареждане и изтощена батерия.

Усъвършенствани изображения и аудио за максимално удоволствие

Независимо дали слушате с кабелни слушалки, или през високоговорителя, Nokia G22 осигурява по-добро аудио изживяване с любимите ви подкасти и плейлисти с OZO Playback, благодарение на подобрените си баси и по-ясния си звук. А когато искате да чувате по-добре в шумна среда, можете просто да увеличите силата на звука с режима Audio Boost.

Високотехнологични алгоритми за обработка на изображенията поддържат 50-мегапикселовата му камера за още по-добри снимки. За да създавате впечатляващи кадри по всяко време, режимите Night и Quick Night балансират светлините и сенките по правилния начин за перфектната нощна снимка с помощта на предната и задна камера. 6,52-инчовият му HD+ дисплей пък дава възможност да се насладите на всеки детайл.

Подобрена производителност

Nokia G22 е снабден с решения за оптимизиране на производителността като Auto Cleanup, което помага на приложенията ви да работят още по-бързо. Нови въведения в G-серията са и функции като One Press "clear all" за ръчно изчистване на кеша и по-плавно използване и Excluded Apps, която дава опция да избирате кога и къде да пренасочвате захранването от батерията.

Разширяването на паметта превръща неизползваното място за съхранение в 2 GB допълнителна краткосрочна памет (RAM), което ви позволява да работите гладко по няколко задачи и да се наслаждавате на изживяване, което не се забавя с появата на новите функции на Android.

Цена, наличност и аксесоари

Nokia G22 е наличен в България в конфигурация 4/128 GB на препоръчителна цена 369 лева, в цветове Meteor Grey и Lagoon Blue. В кутията е включен и рециклиран прозрачен калъф.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай