Nokia пусна таблет с дълъг живот за цялото семейство

Проектиран с издръжлив корпус, изработен от алуминий и 60% рециклирана пластмаса

Nokia пусна таблет с дълъг живот за цялото семейство | StandartNews.com

Проектиран с издръжлив корпус, изработен от алуминий и 60% рециклирана пластмаса, новият Nokia T21 предлага издръжливостта и качествата, които се очакват от устройствата Nokia

  • Love it: Подходящ за цялото семейство таблет, който е създаден, за да издържи по-дълго време, със здрав алуминиев корпус и капак от 60% рециклирана пластмаса 
  • Trust it: Защита за цялото семейство чрез водещи за индустрията тригодишни месечни актуализации на сигурността
  • Keep it: Две години софтуерни ъпдейти и две години гаранция – така Nokia T21 остава актуален и високофункционален за по-дълго 

В търговската мрежа в България вече се продава новият Nokia T21 – надежден таблет за работа, пътуване и развлечения за цялото семейство, съобщават от фирмата производител.

Изработеният със здрав алуминиев корпус с капак за антената от 60% рециклирана пластмаса за оптимална свързаност Nokia T21 поставя издръжливостта на първо място, без да прави компромис със стила. Независимо дали става дума за работа или за забавление, този таблет е създаден с грижа за бъдещето. Той идва с водещи за индустрията софтуер и поддръжка на сигурността – освен това предлага важни за феновете функции като HD видео стрийминг, гласови повиквания и възможност за плащане чрез NFC. 

Издръжливост и дълголетие отвън и отвътре

Изработен е с алуминиев корпус и 60% рециклирана пластмаса, а двегодишните актуализации на Android гарантират, че Nokia T21 ще издържи на предизвикателствата на времето по-дълго. В случай, че се случи нещо непредвидено, Nokia T21 има и две години гаранция, което добавя стойност към устройството.

Батерия с дълъг живот, на която може да се разчита

Батерията е достатъчно мощна, за да осигури до 15 часа сърфиране в интернет, гледане на цял телевизионен сериал и до 7 часа конферентни разговори. Години по-късно все още ще работи като нов, тъй като батерията остава здрава с 60% по-дълго от средното. Накрая, когато Nokia T21 се нуждае от включване към електрическата мрежа, опцията за 18W бързо зареждане гарантира, че таблетът може да се ползва отново съвсем скоро.

Изглежда и звучи страхотно и на работното място, и у дома

Новият и подобрен 2K дисплей на Nokia T21 осигурява ясна и детайлна картина. Ако се чувствате творчески настроени, скицирайте идеите си, записвайте бележки или нарисувайте следващия си шедьовър с активната писалка. Насладете се на любимите си предавания с HD стрийминг в Netflix и се потопете в по-дълбок и по-силен звук, който се адаптира към заобикалящата ви среда, с OZO Playback Audio.

Благодарение на HD видео и гласови повиквания приятелите и семейството ви могат да се насладят на присъствието ви в пълния му блясък, а служебните разговори винаги ще изглеждат и звучат професионално. Освен това превключването между офиса и дома, както винаги, е удобно благодарение на портативния размер на таблета. Гласовото набиране пък дава възможност да останете свързани, дори когато телефонът ви не е наблизо.

Безопасност с грижа за цялото семейство

За да сте спокойни, когато пазарувате онлайн или сърфирате в интернет, Nokia T21 идва с гарантирани тригодишни месечни актуализации на сигурността - два пъти повече от конкурентните устройства в този сегмент.

Google Kids Space предлага безкрайно съдържание за обучение и възпитание за най-малките потребители. Google Entertainment Space пък е универсална услуга, която обединява на едно място сериалите и филмите от множество стрийминг платформи – вече не е необходимо да прескачате между приложенията, когато разпускате вечер.

Надежден таблет за бизнеса

Независимо каква е крайната цел, може да я постигнете Nokia T21. NFC ще помогне на бизнеса ви с плащания и сканиране на NFC тагове, а възможността да го използвaте като втори екран ще ви позволи да разширите и управлявате компютъра си с Windows. А за бизнеса - Nokia T21 е сред препоръчаните от Google устройства в Android Enterprise Recommended.

Себастиан Улрих, управляващ директор Global Enterprise Business, HMD Global, допълва: „Въз основа на успеха на Nokia T20, новият Nokia T21 е проектиран изцяло в помощ на бизнеса. С приемането на плащания чрез вградения NFC сензор, интуитивната система за управление на втория екран, сигурното съхранение на данни, захранвано от възобновяема енергия, и естествената му съвместимост с услугата HMD Enable Pro, осигуряваща несравним контрол и конфигурация на устройството, новият таблет притежава гъвкавост и сила, за да поддържа множество опции за употреба.“

„Именно комбинацията от опит в областта на хардуера и услугите означава, че все повече предприятия - от банковото дело и логистиката до хотелиерството и търговията на дребно - се обръщат към HMD Global, за да подсигурят развитието на бизнеса си в световен мащаб."

Цена и наличност в търговската мрежа

Nokia T21 (LTE) с две SIM карти е наличен в конфигурация 4/128 GB, в цвят Charcoal Grey на препоръчителна цена 549 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай