Мъск пуска свой парфюм

Флакончето ще струва 100 долара

Мъск пуска свой парфюм | StandartNews.com

След като стана ясно, че най - вероятно ще купи Тwitter, сега Илон Мъск е намерил нова възможност за печелене на пари. Милиардерът пусна свой парфюм наречен "Изгоряла коса" (Burnt Hair), предаде Ройтерс. Само за няколко часа е продал 10 000 флакона, от които е спечелил 1 милион долара.

"С име като моето бе неизбежно да се впусна в бизнеса с парфюми - защо толкова дълго се борих с това", написа Мъск в Twitter, където описва себе си като продавач на парфюми.

Описанието  на парфюма е "Същността на упоритото желание", а цената е 100 долара за флакон. Очаква се  и доставките ще започнат през първото тримесечие на 2023 г. 

Сред предишните идеи за бизнес на магната са собствена марка текила на Tesla, пусната на пазара през 2020 г. и чифт "къси шорти" в знак на победата на Мъск над инвеститорите, които залагаха срещу успеха на производителя на електрически автомобили, който понастоящем е автомобилната компания с най-висока капитализация в света.

Амбициите на Мъск през годините варираха от колонизиране на Марс до нова енергоустойчива икономика и за целта той създаде Tesla, SpaceX и няколко по-малки фирми.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай