Четвъртък,

Microsoft представи конзола Xbox Series S под формата на гигантска бисквитка Oreo

От: Кристиан Антонов -
995
Microsoft представи конзола Xbox Series S под формата на гигантска бисквитка Oreo
A
A
A

Партньорството между Microsoft и Oreo беше обявено миналия месец, като на пазарите в някои страни беше пусната ограничена версия на бисквита Oreo в стил Xbox, като всяка опаковка съдържаше кодове за отключване на различни скинове във видеоигри. Британското подразделение на Xbox реши да направи още една крачка напред, като представи версия на бисквита Oreo на игровата конзола Xbox Series S.

Съобщава се, че Xbox Series S под формата на бисквити Oreo ще се предлага в ограничени серии, но все още не е известно как точно ще се разпространяват устройствата. Подробности за това как можете да се сдобиете с необичайната конзола не бяха разкрити от представители на Xbox. Възможно е устройствата да бъдат разиграни на томбола в рамките на някакъв конкурс, който ще се проведе скоро.

Любопитно е, че това не е първият случай, в който софтуерният гигант си партнира с производител на бисквити за маркетингови цели. Миналата есен услугата за съвместна работа Microsoft Teams представи набор от емотикони, вдъхновен от Oreo. Освен това през 2019 г. Microsoft вече пусна конзолата Xbox One X в стил Oreo.


Всички новини от категория Технологии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Xbox Series S Microsoft Xbox

Още от категорията