Революция в таблетите! Сгъваем iPad

Apple пази тайната 12 месеца

Революция в таблетите! Сгъваем iPad | StandartNews.com

Някои експерти вече изразиха мнение, че таблетите на Apple са продуктовата категория, която ще се възползва повече от въвеждането на гъвкави дисплеи, отколкото смартфоните. Известният анализатор Минг-Чи Куо споменава вероятността iPad със сгъваем механизъм от въглеродни влакна и гъвкав дисплей да се появи през 2024 г. в новите си прогнози

Както обяснява MacRumors, позовавайки се на поредица от туитове на този анализатор, през следващите дванадесет месеца Apple няма да разкрие нищо ново в сегмента на таблетите, но през следващата година ще представи таблет с гъвкав дисплей и сгъваем корпус, който ще предлага по-голяма стабилност при използване на машината като лаптоп. Този модел ще бъде изработен от въглеродни влакна, което ще осигури едновременно висока якост и ниско тегло на конструкцията.

Един от бенефициентите на тези промени ще бъде китайската компания Anjie Technology, на която ще бъде възложена работата по елементите на дизайна на новия таблет. Различни източници, които се конкурират помежду си, предлагат своите прогнози за естеството на промените в таблетите на Apple. Някои смятат, че те ще получат MagSafe конектор и OLED дисплеи, докато други смятат, че Apple ще предложи и версия на таблета за монтиране на стена за управление на интелигентния дом.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай