Honor ще представи нов флагмански смартфон на 23 ноември

Той може да е първият със Snapdragon 8 Gen 2

Honor ще представи нов флагмански смартфон на 23 ноември | StandartNews.com

Honor обяви представянето на следващия си флагмански смартфон. Джаджата ще бъде представена на широката публика на специално събитие, което ще се проведе в Китай на 23 ноември.

В същото време производителят не уточни какъв смартфон ще бъде обявен на предстоящото събитие. Производителят вероятно ще представи Honor Magic5. Предполага се, че хардуерната основа на новостта ще бъде процесорът Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, който ще дебютира на годишната среща на върха на Qualcomm следващата седмица. Може би новият Honor ще бъде първият смартфон, задвижван от новия флагмански чип на Qualcomm.

Говори се, че Magic5 ще разполага с 6,8-инчов дисплей с 2K резолюция, разположен в здрав корпус със степен на защита IP68. Основната камера на устройството ще бъде базирана на 50-мегапикселов сензор. Очаква се Magic5 да разполага и с батерия, която поддържа до 100 W кабелно зареждане и до 50 W безжично зареждане.

Що се отнася до софтуера, Magic5 вероятно ще разполага с операционната система Android 13 с най-новата версия на собствения интерфейс MagicOS. Honor вероятно ще пусне още тийзъри за новия флагман с наближаването на предстоящото събитие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай