Голяма изненада от Harley-Davidson. Ето цената на новия електрически мотоциклет

Европейските доставки на Launch Edition са планирани за септември

Голяма изненада от Harley-Davidson. Ето цената на новия  електрически мотоциклет | StandartNews.com

Подразделението LiveWire на Harley-Davidson, което проектира и произвежда електрически мотоциклети, обяви цените на втория си електрически модел - S2 Del Mar. Доставките ще започнат в САЩ през юли, но купувачите могат да го резервират още сега, като внесат депозит от 100 щ. долара, а цената на дребно е 15 499 щ. долара.

LiveWire ще обяви окончателните спецификации през юни, въпреки че даде представа какво да очакваме. Марката твърди, че S2 Del Mar, който тежи 195,5 кг, ще има пробег от 177 км в града без презареждане. LiveWire твърди, че батерията ще се зарежда от 20% до 80% за 75 минути, когато е свързано бързо зарядно устройство от второ ниво. Очаква се задвижването на S2 Del Mar да осигурява 249,5 Нм въртящ момент и да може да ускорява от 0 до 60 мили/ч (96,6 км/ч) за 3,1 секунди.

Заедно с цените и датите на пускане на пазара в САЩ, LiveWire разкри първоначална информация за S2 Del Mar за Европа. Резервациите за S2 Del Mar European Launch Edition ще започнат на 27 април и ще изискват първоначален депозит от 100 евро, но първоначално ще бъдат налични само 100 електрически мотора. Тези, които закупят S2 Del Mar Launch Edition, ще получат ексклузивно ръчно боядисано покритие и дизайн на колелата.

Европейските доставки на Launch Edition са планирани за септември. Мотоциклетът ще струва 20 190 евро във Франция, 19 990 евро в Германия, 20 390 евро в Нидерландия и 18 990 паунда във Великобритания. Подробности за европейския производствен модел ще бъдат разкрити по-късно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай