Facebook вече позволява създаване на до четири допълнителни профила

Можете да се превключва между тях, без излизане

Facebook вече позволява създаване на до четири допълнителни профила | StandartNews.com

Meta съобщи, че потребителите на Facebook вече могат да създават множество профили. Компанията ще позволи да добавите @username за до четири допълнителни лични профила, прикачени към основния акаунт. След като създадете нов псевдоним, няма да е необходимо да излизате и да влизате отново, за да превключвате между тях. Facebook за първи път започна да тества функцията миналия юли.

Компанията предлага да изберете профили за вашия личен живот, работа и всякакви специфични интереси или общности, които искате да отделите от основния си акаунт. 

Meta казва, че всеки профил ще има своя собствена уникална емисия с подходящо съдържание, базирано само на интересите му. Всеки нов профил ще започне на чисто с настройките за поверителност и уведомяване по подразбиране на Facebook. Освен това основният акаунт във Facebook няма да показва, че има допълнителни профили.

Функцията идва с някои ограничения. Първо, запознанствата, пазар, професионалният режим и плащанията на Facebook няма да бъдат достъпни за вторичните профили при стартирането. Освен това съобщенията за допълнителни потребителски имена ще бъдат налични само в приложението Facebook и в мрежата. (Поддръжката на Messenger за допълнителни профили ще има „през следващите месеци.“) И накрая, само отговарящи на условията акаунти за възрастни могат да създават нови профили. 

Функцията започва да се разпространява глобално в четвъртък и ще продължи през следващите месеци.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай