Да се потопим в магията на изкуството още този уикенд

Сред толкова много опции Marquee TV на Vivacom се откроява като иновативната платформа

Да се потопим в магията на изкуството още този уикенд | StandartNews.com

Макар да съществуват немалко видео стрийминг услуги, знаем, че на повечето от нас често ни се случва да сме си наумили нещо конкретно, което искаме да гледаме и нито една от платформите, за които сме абонирани, да не го предлага. Marquee TV на Vivacom се откроява от множеството като иновативна платформа, осигурявайки достъп до безброй възможности за развлечение и обогатяване по всяко време.

Богатата видеотека, в която можете да се потопите още този уикенд, включва невероятни заглавия като: документални филми „Morris Robinson: The Impossible Dream“ и „Marion Motin: Dance with the Wolf“, балет „Лешникотрошачката“ и „Спящата красавица”, „Лебедово езеро“ на П. И. Чайковски и „Mozart y Mambo“, постановката „Много шум за нищо“ от Уилям Шекспир и операта „Травиата“ от Джузепе Верди.

Marquee TV предлага разнообразно съдържание, включващо най-доброто от магичния свят на изкуството – театър, балет, операт, класическа, модерна музика и други. Предложенията, до които любителите на изкуството ще се пренесат в Кралския театър в Лондон, Операта в Сидни, Метрополитън Опера в Ню Йорк и още много

Широката гама от съдържание, на които могат да се радват зрители от над 100 държави, е само едно от предимствата на Marquee TV. Намирането на нови артисти и изпълнения, за които дори не сте подозирали, е още едно предимство, което платформата ви предоставя. Освен това, интерфейсът на платформата е изключително удобен – потребителите не просто имат достъп до богатото съдържание, но и възможност да създават собствени плейлисти, както и да запазват своите любими изпълнения, за да ги гледат в удобен за тях момент.

Какъв по хубав начин да сложим край на един уморителен ден от това да се потопим в уюта на дома, комбиниран с безкрайните предложения на завладяващите сетивата изкуство и култура, които новата платформа осигурява?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай