Бионсе вече е с акаунт в Tik Tok

Само за няколко дни тя събра над 500 000 последователи

Бионсе вече е с акаунт в Tik Tok | StandartNews.com

Попзвездата Бионсе създаде официален акаунт в Tik Tok, а само за няколко дни тя събра над 500 000 души. Певицата обяви създаването на профил в своя Instagram, коментирайки публикацията с „Бионсе влезе в чата“.

Тя подчерта присъствието си с видео компилация от фенове, танцуващи на най-новия й сингъл, „Break My Soul“, който е актуален в приложението от пускането му миналия месец.

Заедно с нейния TikTok, целият каталог на Бионсе ще бъде достъпен на платформата, за да могат хората да го използват като звуци в собствените си видеоклипове, както съобщава Variety. Още преди Beyoncé да се присъедини, „Break My Soul“ беше популярен звук, използван в TikTok, с хиляди фенове, които танцуваха, синхронизираха устни и го използваха като поддържащо аудио.

Влизането на Бионсе в TikTok е интересно, като се има предвид нейното присъствие в социалните медии до този момент. Тя е в Twitter, но не е публикувала от 2020 г. до преди няколко седмици, когато обяви нов музикален проект. Бионсе е най-активна в Instagram, където обяви бременността си и тихомълком пусна намеци за предстоящи проекти.

Междувременно много знаменитости използват TikTok като нефилтриран начин да се свързват с фенове и да сигнализират, че са включени в тенденции, вирусни предизвикателства и много други. За артисти, суперзвезди и инди изпълнители TikTok се оказа мощен инструмент за създаване на вирусни хитове: през 2021 г. компанията твърди, че 430 песни са надхвърлили 1 милиард гледания на видеоклипове в приложението.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай