Amazon пуска нов AI инструмент

Той ще бъде в помощ на продавачите

Amazon пуска нов AI инструмент | StandartNews.com

Amazon пуска нов AI инструмент, който генерира продуктови списъци за продавачи. Функцията използва голям езиков модел (LLM), „обучен на големи количества данни“, за да направи по-бързо и по-лесно продавачите да описват своите продукти. Инструментът Generative Listing Content изисква от продавачите само да предоставят кратко описание на продукта с няколко думи или изречения. Оттам той ще „генерира висококачествено съдържание“, включително заглавие, описание на продукта и точки, които продавачите могат да разгледат, преди да ги одобрят и публикуват. Компанията твърди, че много продавачи вече са тествали инструмента през последните няколко месеца и тяхната обратна връзка показва, че повечето от тях използват директно генерираното съдържание без забележки.

„Тези нови възможности ще помогнат на продавачите да създадат висококачествени списъци с по-малко усилия и ще предоставят на клиентите по-пълна, последователна и ангажираща информация за продуктите, която ще подобри изживяването им при пазаруване“, написа  вицепрезидентът на Amazon Мери Бет Уестморланд в съобщение в блог публикация.

Новият инструмент е поредната след генерираните от AI резюмета на ревюта, които предизвикаха доста дискусии и породиха недоразумения. От компанията твърдят обаче, че работят за отстраняване на всякакви грешки и целят да подобрят изживяването на клиентите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай