Звезди скърбят за жертвите в Орландо

Звезди скърбят за жертвите в Орландо | StandartNews.com

Звезди по цял свят скърбят за жертвите в Орландо. Много певци, музиканти, актьори и други известни имена от световния шоубизнес изразиха съболезнования към семействата на загиналите. Част от тях публикуваха свои снимки с хаштаговете #PrayForOrlando (Моли се за Орландо), # Orlando или просто споделиха мнението си за терора в социалните мрежи.

Мадона, Шер, Лейди Гага, Мила Йовович, Бионсе, Бой Джордж, Ванеса Хъджинс, са част от звездите, които не останаха безучастни към случилото се в дискотека "Пулс". Ето какво споделиха те:

Мадона в Инстаграм: "Не можеш да използваш името на Господ или религия, за да оправдаваш актове на насилие, за да нараняваш, мразиш и дискриминираш".

Лейди Гага в Туитър: "Моля се семействата на всички жертви от тази епидемична стрелба. Нека тяхната болка бъде посрещната със състрадание и подкрепа от света".

Рийз Уидърспуун: "С разбито сърце съм от тази трагедия. Моля се за Орландо и за страданията, предизвикани от това безсмислено насилие".

Шер в Туитър: "Няма думи, които да са достатъчни!! Когато сме наранени, ранени, убити - всички плачем! Всички скърбим! Всички сме по-малко без вас, мое семейство! Не сте сами!!". Певицата е публикувала своя снимка, на която се моли на фона на знамето на дъгата.

Ванеса Хъджинс: "Не разбирам как може да има толкова много омраза по света. Насилието никога не определя правилата. Прави го любовта. Този демоничен цикъл обаче продължава. Това разбива сърцето ми. Моля се за всички и изпращам своята любов към всички засегнати."

Рийз Уидърспуун: " Сърцето ми е разбито от трагедията. Моля се за Орландо и за страданията, предизвикани от това безсмислено насилие".

Световните лидери също осъдиха остро терора в Орландо. Вижте какво казаха те ТУК.

Премиерът Бойко Борисов още вчера е изпратил съболезнователна телеграма до САЩ. Повече вижте ТУК. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай