Жена търси оцелели роднини от тайфуна Хайян в интернет

Жена търси оцелели роднини от тайфуна Хайян в интернет | StandartNews.com

Хонконг. Жена търси свои роднини, които може да са оцелели от тайфуна Хайян, в мрежата. Дейзи Намет е филипинка, която от години живее в Хонконг, но семейството й е останало в засегнатия от стихията град Таклобан.

Шест дни след преминаването на тайфуна милиони филипинци, живеещи в чужбина, се опитват да открият близките си, съобщава Тв 7.

Роднините на Дейзи живеели на три пресечки от океана и тя всеки ден се опитва да намери следа от тях. Жената разказва, че най-малките й близки са на 4, 6 и 8 години.

Немет е бременна в шестия месец, освен това има прохождащи близнаци, което я спира да пътува до Филипините, за да търси на място семейството си. Тя обяснява, че се е опитала да намери някой, който да отиде вместо нея, но никой не се съгласил. Единствената надежда на филипинката в момента е новината, че братовчедка й и нейните деца за живи.

Дейзи споделя още, че видяла чичо си в клип от църковна служба, който бил публикуван в интернет. В информацията на видеото обаче не пише коя е църквата и къде се намира.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай