Зеленски разкри най-зловещия план на Путин

Кремъл планира хаос и невиждани протести

Зеленски разкри най-зловещия план на Путин | StandartNews.com

Украинският президент разкри най-зловещия план на агресора Владимир Путин. 

С операция "Майдан-3" Русия ще опита да постави под съмнение легитимността на приетите след края на президентския мандат решения, съобщи Службата за сигурност на Украйна (СБУ) и военното разузнаване (ГУР).

Целта е след 20 май да се разколебаят украинците дали Зеленски има право да взема решения. Кулминацията ще е в периода между март и май (мандатът изтича на 20 май), а целта е да се подтикнат други страни към пряк диалог за войната без участието на Киев.

Ще се организират и протестни движения по целия свят, продължава съобщението. Русия ще се възползва от хаоса и отклоненото внимание на Киев, за да нанесе поражение на изток, където напредва в района на Авдиивка в последните седмици.

Президентските избори трябваше да са на 31 март, но те няма да се състоят в условията на военно положение, включително защото част от украинците няма да могат да гласуват. Около отлагането на вота имаше консенсус в парламента, а според Зеленски са нужни и реформи в законодателството.

Според говорителя на ГУР Андрий Юсов "би било успех за Русия, ако имаше "мащабни протести в страната и недоверие към правителството и решенията му".

За "Майдан-3" Зеленски заговори още през ноември, като заяви, че Русия започва кампания за дестабилизиране на страната и че иска да го отстрани до края на 2023 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 1 месец

Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук:--- https://use.my/medinfo

Откажи