Зеленски отсече! Ето кой спира войната в Украйна

Свързано е с президентските избори в САЩ

Зеленски отсече! Ето кой спира войната в Украйна | StandartNews.com

Двама световни политици направиха интересни коментари около евентуалния нов лидер на САЩ и войната в Украйна.

Бившият британски премиер Борис Джонсън подкрепи Доналд Тръмп преди президентските избори в САЩ през ноември, като заяви, че завръщането му в Белия дом може да бъде "точно това, от което светът се нуждае".

В седмицата си рубрика във в. "Дейли Мейл" Джонсън твърди, че ако Тръмп подкрепи Украйна във войната срещу Русия, неговото завръщане начело на САЩ "може да бъде голяма победа за света".

Тръмп обаче неведнъж е поставил под съмнение продължаващата подкрепа на САЩ за Киев, ако бъде преизбран, като същевременно се хвали с отношенията си с руския президент Владимир Путин. Тръмп също така неведнъж е отправил и открил критиките към НАТО и много повече, че може да сложи край на войната на Русия срещу Украйна за 24 часа.

Междувременно украинският президент Владимир Зеленски покани Тръмп, който е фаворит за получаване на републиканската номинация, да посети Киев. В интервю за Channel 4 News украинският лидер заявява: „Да, моля, Доналд Тръмп - каня ви в Украйна. Ако успеете да спрете войната за 24 часа, мисля, че ще е достатъчно да дойдете в Киев, в който и да е ден, в който тук съм".

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
6 Коментара
Янев
преди 3 месеца

Тия език нямат, искат държава! Полско-руския диалект бил украински...! Тука си имаме едни съседи, които говоряят на сръбско-български!

Откажи
Кънчо
преди 3 месеца

Те и австрийците нямат език, ама държава имат. Каун тъп.

Откажи
Митака
преди 3 месеца

Един траен съюз между САЩ и Русия би променил света към добро . Най после всички хора ще си отдъхнат от злото .

Откажи
Д@СкопимБезродникаСулюПаситто
преди 3 месеца

Светът ще си отдъхне от Злото,само ако бъдат изпепелени световните терористи от лицето на Земята - ФАЩ,Англия и Цион.Това за съжаление може да стане само с плазма, при което ще загинат и много невинни, и мирни човеци, живеещи на същата територия, където се намирата и котилата на световния тероризъм. Иначе човечеството загива. С ние,българите трябва да прочистим Родината си, превърната в англо- краварски клозет от кирчовци,кокорчовци, бойкикиевци , асфалтпашовци,гномове,шишовци , паситовци, тагаревци и всякакви други безродници, и слуги краварски. Колкото по- бързо се осъзнаем и се отървем от тази соволч, толкова по- скоро ще изплуваме от фекалиите, в които ни набута преди 33г. СДС-Шайката да плуваме.

Откажи
Мариана
преди 3 месеца

А зелен ски защо не е на фронта?Миш ок ..с ..миш-ока!Накрая и на 14-годишните момчета ще връчи ав.томата,щото няма да остане мъжка чельд.Господ да му отреди подобава що наказание

Откажи
Мариана
преди 3 месеца

А зелен ски защо не е на фронта?Миш ок ..с ..миш-ока!Накрая и на 14-годишните момчета ще връчи ав.томата,щото няма да остане мъжка чельд.Господ да му отреди подобава що наказание

Откажи