Ванга със страшно предсказание. Ще спечели ли Путин?

Все по-ясно става, че войната на Русия срещу Украйна не се развива според очакванията на руската страна

Ванга със страшно предсказание. Ще спечели ли Путин? | StandartNews.com

Все по-ясно става, че войната на Русия срещу Украйна не се развива според очакванията на руската страна. Не само, че руското министерство на отбраната отказва да съобщи броя на загиналите руски военнослужещи, воюващи на украинска територия, но преди дни хванаха ведомството в откровена лъжа - то се опита да представи военни учения, провели се в руската белгородска област, за кадри от войната.

Може би това кара и руските медии все по-често да се оглеждат дори за "пророчества" на ясновидци, за да вдъхнат малко оптимизъм на руската общественост.

Така руският телевизионен канал НТВ прибегна до "предсказания" на отдавна починалата баба Ванга, която според канала е обещала сигурна победа за Русия. Според НТВ сляпата българска пророчица е "видяла" бъдещата победа на Москва, която се приближава "с мистична неумолимост", се чува гласът на диктора в предаването, пише "Актуално".

Според НТВ Ванга била изрекла следните думи: "Тази държава, която се обяви срещу Русия, ще загуби войната и ще погине“.

В излъчения запис се чува заплахата, че сляпата пророчица за всичко е предупредила предварително Джо Байдън, Борис Джонсън и Володимир Зеленски затова "нека сега те не се сърдят". Според руската медия всичко е ясно, остава само "да се назове точната дата на неизбежната победа".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай