Уникален ход решава войната в Украйна!

Хитра тактика поразява основната цел

Уникален ход решава войната в Украйна! | StandartNews.com

Въоръжените сили на Украйна са приложили хитра тактика при атаката на военното летище в Джанкой, Крим. Те са се прицелили във второстепенни обекти, за да ударят основната цел-самолетите, пише Defense Express, цитиран от "Фокус".

Проектът "Схеми" на радио "Свобода" публикува сателитни снимки на летището във временно окупирания Джанкой в нощта на 17 април 2024 г. Както следва от тези снимки, от 19 април 2024 г. руските военни са премахнали всички самолети от това летище, включително тези, които биха могли да бъдат повредени от ракетен удар.

След преместването на самолетите ясно се виждат ударите и разрушенията не само на платформата с пускови установки и радари на комплекса С-400, но и на платформите, където са били съхранявани различни видове боеприпаси. В същото време може да се забележат и следи от експлозии след вторичната детонация на боеприпасите.

Същността на тази стратегия може да се опише по следния начин - да се поразяват (на пръв поглед) второстепенни обекти, за да се ускори елиминирането на основната цел. Въоръжените сили биха могли да се прицелват конкретно по обекти - системи за ПВО и боеприпаси, като се има предвид, че вторична детонация може едновременно с това да повреди значително самолетите на летището, заключава украинската медия.

След успешната атака на ВСУ е постигната и друга цел- на летище Джанкой е създадена "затворена зона за достъп" за руснаците, в която те поне временно нямат възможност да използват своята авиация във войната срещу Украйна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
10 Коментара
Пенка
преди 1 седмица

Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни, кyпиx го от тук--- https://da.gd/keto

Откажи
БДТ
преди 1 седмица

Стандарт явно не гледат нито ТВ, нито виждат какво се случва! Руснаците напредват навсякъде, заравняват всичко, Усрайна явно след войната няма да я има на картата, но иначе ВСУ са велики! Вярвайте си! Но поне не пишете простотии.

Откажи
Нико
преди 1 седмица

И какво решава стандартнюзски малоумтици ?

Откажи
Georgi
преди 1 седмица

Тапанари

Откажи
Морския пич.
преди 1 седмица

Ще станат нещата, Ама НИКОГА......Въшката се наяла и излязла на челото на слона и казала ,"Слава Украина,,,"

Откажи
Ханс фон Шницел
преди 1 седмица

Украинската хунта ще бъде разгромена тази година.

Откажи
Йол
преди 1 седмица

Искам да победят,ма НАНАЙ!!!

Откажи
666
преди 1 седмица

Те, руснаците, имат само това летище. И това бяха последните им самолети и единствена установка. Само че.....Люк ще им даде самолети, Йода ще оглави командването и даже с Лего кубчета и светлинни мечове да се бият, пак ще победят. Руската Мечка, е непобедима. Ранена, без едно ухо, кървяща, мачка наред. И ние сме били такива ... някога. По времето на траките.

Откажи
Поредната перемога!
преди 1 седмица

Поредната перемога. Ама за пореден път зрада! Нищо не променя нещата, просто украинците са похарчили 50 милиона да унищожат нещо което струва 10 милиона! А на фронта какво става? Украинците имат повече от 700 хиляди тотални загуби! И спрете да дрънкате врели некипели. Украйна не е била и няма да бъде!

Откажи
Станислава
преди 1 седмица

Спрете вече тая пропаганда! Няма начин такива хштрости да спичелят война срещу Русия. Ако можеха да я победят западните й врагове, нямаше да се дърпат толкова от Украйна. Тая война си е загуба за тях. Те нямат техника за такъв терен и още не могат да си я ремонтират оная, която изпратиха там. Глупаво и лицемерно е да се задяваме с такива новини. Не биваше да увличат тая страна във война, която няма как да бъде спечелена. Ще си признаят и за това след някоя неделя https://m.dir.bg/dnes/svyat/moskva-obyavi-che-vaorazhenite-i-sili-sa-prevzeli-strategichesko-selo-mezhdu-bahmut-i-chasov-yar

Откажи