Уилям пее с Бон Джоуви и Тейлър Суифт

Уилям пее с Бон Джоуви и Тейлър Суифт | StandartNews.com

Лондон. Принц Уилям захвърли дворцовите задръжки и доказа, че може да купонясва като рокаджия. Херцогът на Кеймбридж се включи в импровизирано трио заедно с Джон Бон Джоуви и кънтри звездата Тейлър Суифт на благотворително парти в двореца Кенсингтън. Принцът, издокаран в смокинг, не издържа на ритъма и се качи на сцената в края на гала вечерта, докато Джоуви изпълняваше хита си от 80-те "Livin' on a Prayer". Към тях се присъедини и американската любимка Суифт. Тримата вече се бяха поопознали преди изпълнението си на среща в кралската галерия в двореца Кенсингтън.

Вечерта беше в подкрепа на благотворителната организация "Сентърпойнт", която помага на бездомни хора, осигурявайки им жилища и други възможности за по-добър живот. Херцогът е неин патрон и работи от дълго време с организацията, а като дете е посещавал нейни хостели с майка си принцеса Даяна. Уилям връчи награда на Бон Джоуви заради хуманитарната му дейност и ролята на вдъхновител, която е изиграл сред младежите.

"Вечери като тази се случват веднъж в живота, но са шанс за промяна, която може да трае цял живот", заяви рок звездата. Суифт, която изпълни хитовете си Trouble, Love Story и "15", пък каза: "За първи път пея на такова място като двореца Кенсингтън." Сред другите гости на благотворителното събитие бяха актьорът Бенедикт Къмбърбач и певците Джеймс Блънт и Тайни Темпа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай