Тръмп взриви света! С тези думи към Байдън и Путин

Бившият президент нападна мощно на дълъг митинг

Тръмп взриви света! С тези думи към Байдън и Путин | StandartNews.com

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп твърди, че в личен разговор с руския лидер Владимир Путин го е предупредил, че "Москва ще бъде атакувана", ако Русия навлезе в която и да е държава.

Тази версия на развитието той представи на годишната конференция на консервативните среди на Републиканската партия в предградията на Вашингтон. "Казах: "Владимир, не прави това, знаеш, че сме приятели, не превземай страните, защото тогава Москва ще бъде подложена на тежък удар", каза Тръмп, без да уточнява какъв удар има предвид. Той добави, че руският лидер "вероятно не му е повярвал".

На фона на наближаващите президентски избори в САЩ бившият президент Доналд Тръмп изтъкна вчера на годишната конференция на американските консерватори във Вашингтон, че той е единственият кандидат, който може да спаси страната от демократите "войнолюбци" и от "фанатиците и глупаците" от Републиканската партия, предадоха световните агенции.

В последния, трети ден на големия политически форум Тръмп заяви, че САЩ са поставени на колене, а американците се намират в разгара на "епична битка за спасяване на страната от хора, които я мразят".

Републиканският лидер каза, че само той може да спаси Америка от превръщането й в "гаден комунистически кошмар“, като я отърве от "дълбоката държава" и отмени политиките на президента Джо Байдън, ако получи втори шанс на най-високия държавен пост, предаде ДПА. 

"Ако ме върнете в Белия дом, ще бъдем свободна нация. С тяхното царуване ще бъде свършено", каза Тръмп пред ликуващо множество и заключи: "Ние вече не сме свободна държава. Нямаме свободен печат. Нямаме нищо, което е свободно". 

Тръмп, който официално обяви през ноември миналата година, че ще се кандидатира на президентските избори догодина, държа реч в продължение на близо час и четиридесет минути, като не пощади никого, включително собствения си политически лагер, отбелязва АФП.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай